Tur de forta pentru Ioan Balan si Gheorghe Flutur in localitatea Adancata


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL, Ioan Bălan, care candidează din partea ARD pentru un nou mandat în colegiul 2, împreună cu Gheorghe Flutur, candidatul ARD pentru Senat în colegiul 2 Suceava, au făcut, pe parcursul zilei de marţi, un tur de forţă prin localitatea Adâncata din judeţul Suceava.

Alături de primarul localităţii, Viorel Cucu, şi de staff-ul de campanie, Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur au mers din poartă în poartă pentru a asculta problemele oamenilor, dar şi pentru a le prezenta programul electoral şi proiectele pe care le vor susţine dacă vor fi trimişi de alegători în Parlamentul României.

„Mă bazez foarte tare pe comuna Adâncata. Am avut diverse acţiuni aici, ştiu cum gândesc şi cât de aproape ne sunt nouă cetăţenii din această comună. Mă bazez pe votul lor şi cred că pe 9 decembrie atât eu, cât şi Gheorghe Flutur vom obţine un vot care să situeze comuna Adâncata în topul localităţilor din acest colegiu”, a precizat Ioan Bălan, adăugând că deşi vremea de afară este destul de rece „noi suntem cu inima aproape de cetăţenii comunei Adâncata”.

De cealaltă parte, Gheorghe Flutur a ţinut să sublinieze faptul că Adâncata este un exemplu prin parteneriatul dintre primarul Viorel Cucu şi deputatul Ioan Bălan şi a spus că în calitate de parlamentar va susţine Primăria din Adâncata pentru realizarea proiectelor de care cetăţenii au nevoie, printre acestea numărându-se extinderea reţelei de apă şi canalizare şi modernizarea drumurilor.

„Am făcut multe lucruri pentru această zonă, dar dorim să facem şi mai multe. Oamenii şi primarul aşteaptă multe de la noi şi îi rog pe cetăţenii din Adâncata să se gândească la vremurile care au trecut şi la cum au fost alături de ei atât Viorel Cucu cât şi Ioan Bălan. Şi eu am fost alături de ei şi dorim o echipă care să plece la Bucureşti la Camera Deputaţilor şi la Senat, care să ştie exact ce îi doare pe cei din Adâncata. Această comună este la un pas de Suceava şi are nevoie de dezvoltare”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de