Acasă Politica Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu isi continua campania prin cartierele Sucevei

Deputatul Sanda-Maria Ardeleanu isi continua campania prin cartierele Sucevei


Intră acum și în grupul de

La jumătatea campaniei electorale, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu, candidat ARD pentru un nou mandat în Colegiul nr.1 Suceava, a ajuns în toate cartierele municipiului Suceava, cel puțin de două ori, dând mâna și prezentându-se personal în fața a peste 3.000 de suceveni.

Dialogul provocat de deputatul Sanda-Maria Ardeleanu a transformat întâlnirile cu cetățenii de pe străzile și aleile municipiului în adevărate scurte dezbateri politice. Aflată pe strada Mirăuți, alături de susținători printre care și soțul, dr. Mihai Ardeleanu, deputatului Sanda-Maria Ardeleanu i s-au prezentat câteva dintre problemele cu care se confruntă locuitorii acestei zone. Din dialogul cu oamenii, au apărut și o serie de soluții. „Voi semnala municipalității necesitatea instalării unor “cocoaşe” de cauciuc pentru a împiedica maşinile mari ce transportă gunoiul să atingă o viteză prea mare pe strada Mirăuţi precum şi situaţia rigolelor din zonă. În același timp, voi susține deblocarea finanţării, de urgență, pentru groapa de gunoi de la Moara”. Tot în zona centrală a municipiului, Sanda-Maria Ardeleanu s-a angajat în fața unui grup de cetățeni să susțină înființarea unei centru de recuperare prin kinetoterapie, inițiativă venită ca urmare a faptului ca Universitatea „Ștefan cel Mare” deține o specializare in acest domeniu.



În George Enescu, împreună cu consilieri locali Gheorghe Onofrei și Neculai Barbă, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a deplasat în zona Școlii nr.8 unde există nevoia stringentă de introducere a programului after-school. “Programul de guvernare al Alianței România Dreaptă (ARD) garantează că toți copiii de până la clasa a IV-a vor putea urma un program de after-school minim până la ora 16:00, indiferent de sistemul privat sau public. Fiecare familie va primi, pentru fiecare copil, un tichet lunar de after-school care îi va asigura acestuia dreptul la activități sportive, artistice și chiar rezolvarea temelor cu cadre didactice calificate. Aceste cadre didactice calificate vor fi plătite suplimentar de către stat”, a declarat candidatul ARD.

Aflată printre aleile cartierului George Enescu, Sanda-Maria Ardeleanu a declarat ca va susține urgentarea punerii în aplicare a proiectului de fluidizare a circulației rutiere în municipiul nostru, crearea de locuri de parcare suplimentare, dar și modernizarea a două puncte termice, pe Aleea Jupiter și cel de la Albina, care au cea mai mare încărcătură de consumatori din municipiu.

Deputatul a primit sugestii din partea vânzătorilor de flori şi presă privind înaintarea unor demersuri pentru ca aceștia să nu își mai desfășoare activitatea sub cerul liber. Locuitorii cartierului George Enescu au primit promisiunea deputatului că se va implica și în amenajarea parcului de la Podul Șcheia până la Biserica Sfânta Vineri, și, mai jos, spre Zamca, care necesită intervenții legislative.

Joi, 22 noiembrie, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu s-a deplasat în Bazarul din Lunca Sucevei pentru a discuta cu comercianții. ”Atât eu cât și ARD susținem și încurajăm inițiativa privată. Respect munca acestor oameni, am capul plecat în fața celor care muncesc aici, uneori chiar în condiții foarte grele. Împreună cu colegii mei am identificat deja soluții pentru revenirea în țară a forței de muncă românești. La fel ca în Bazar, în piața muncii din România trebuie să își găsească locul toți tinerii întrepinzători și cu putere de muncă”, a ţinut să sublinieze Sanda-Maria Ardeleanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version