Acasă Politica Oraşul Salcea va fi batut la pas, timp de trei zile, de...

Oraşul Salcea va fi batut la pas, timp de trei zile, de Ioan Balan si Gheorghe Flutur pentru a afla pasurile oamenilor si a le gasi rezolvare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Staff-ul de campanie al candidatilor ARD, Ioan Bălan şi Gheorghe Flutur, a poposit pe parcursul zilei de joi în oraşul Salcea. Aflat în apropierea municipiului reşedinţă de judeţ, oraşul Salcea va fi bătut la pas, preţ de trei zile, pentru ca cei doi candidaţi să poată vorbi cu câţi mai mulţi cetăţeni, să le prezinte ceea ce doresc să realizeze, dar mai ales pentru a le asculta păsul.



“Astăzi, suntem în oraşul Salcea, o localitate importantă din Colegiul 2 pentru Camera Deputaţilor prin însuşi faptul că aici avem o realizare de excepţie, Aeroportul Salcea, care acum trece prin lucrări ample de modernizare şi care odată terminate, vor duce la dezvoltarea acestui oraş. Timp de trei zile, vom fi prezenţi pe străzile localităţii şi vom sta de vorbă cu cât mai mulţi oamenii pentru a asculta problemele pe care le au şi pentru a încerca, alături de Gheorghe Flutur, să găsim soluţiile de rezolvare a acestora” a declarat deputatul Ioan Bălan, care candidează pentru un nou mandat în Colegiul 2.

De partea cealaltă, preşedintele democrat-liberalilor suceveni, Gheorghe Flutur, a afirmat că localitatea Salcea a căpătat conturul de oraş, dar mai sunt încă multe de făcut iar el, la fel ca şi Ioan Bălan, sunt pregătiţi să depună toate eforturile pentru ca aceste lucruri să se realizeze.

“Va trebui să ne luptăm mai mult pentru proiecte europene pentru aducţiunea de apă şi canal, să deblocăm drumul Suceava – Botoşani care ar fi trebuit să fie făcut în această vară şi care a fost blocat de USL iar mai mult, Salcea să devină o zonă industrială cu locuri de muncă. Nu sunt vorbe, sunt intenţii pe care le putem transforma în fapte alături de primar şi asta vom face pentru că aici sunt oameni muncitori, sunt oameni gospodari care îşi doresc dezvoltarea acestei zone şi merită acest lucru. De aceea, astăzi, întindem o mână locuitorilor din Salcea, iar pe data de 9 decembrie îi aşteptăm în faţa urnelor pentru a vota cu Ioan Bălan pentru Camera Deputaţilor şi cu voia lor, Gheorghe Flutur la Senatul României”, a declarat Gheorghe Flutur, care candidează pentru un fotoliu de senator în Colegiul 2.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version