Vasile Ilie ii acuza pe Gavril Mirza si pe Tiberius Bradatan ca ofera mita electorala prin consulatii medicale gratuite (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul ARD pentru un fotoliu de deputat în Colegiul uninominal 3 Cajvana-Cacica, Vasile Ilie, care este şi vicepreședinte al PDL Suceava, a declarat vineri, într-o conferință de presă, că în toate localitățile din acest colegiu, dar și în colegiul uninominal pentru Senat ce include și municipiul Suceava, se acordă consultații gratuite la ochi, tensiune și glicemie, iar această acțiune, potrivit afișelor expuse, este sprijinită de candidații USL Gavril Mîrza și Tiberius Brădățan.

Liderul PDL Suceava consideră că aceste consultații reprezintă mită electorală mai ales că persoanele consultate primesc materiale electorale ale USL, iar valoarea consultațiilor depășește limita de zece lei impusă prin legislație. “Aceste consultații au o valoare ce depășește zece lei. E o acțiune electorală pentru că se dau materiale electorale și se încalcă legea”, a spus Vasile Ilie. El a arătat că depune la Biroul Electoral Județean Suceava o plângere prin care solicită oprirea acestor consultații, sau continuarea acestei acțiuni fără însă să se permită distribuirea de materiale electorale.


Intră acum și în grupul de