NATALIA SCULEA si TUDOR POPA au fost desemnati Miss si Mister USV 2012 (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Casa de Cultură din Suceava a găzduit joi seară, un eveniment mult aşteptat de comunitatea academică suceveană, de studenţi, dar şi de cârcotaşii care de-a lungul ultimilor ani au criticat aspru “Balul Bobocilor” organizat de reprezentanţii Universităţii “Ştefan cel Mare” din municipiu.

Cu excepţia momentelor de stand-up comedy realizate la proba de aptitudini de doi dintre concurenţii la titlul de Mister USV 2012, spectacolul a fost unul promiţător, energic, deşi fiecare reprezentanţie a fost inutil prelungită.

Revenind la partea de stand-up comedy, cei doi studenţi au adaptat cele două momente categoriei lor de vârstă, exagerând cu glumele cu tentă sexuală, expirate şi prea puţin originale, făcând abstracţie de faptul că în sală se aflau şi profesori universitari.

Dincolo de aceste aspecte, la cele trei probe de concurs, cei 20 de boboci au demonstrat că umorul, talentul şi voia bună sunt ingredientele necesare pentru realizarea unui show interactiv. Precizăm că tema balului a fost “Roma Antică”.

La prima probă, studenţilor din anul I le-a fost testată înţelepciunea, aceştia având posibilitatea de a răspunde unui ADEVĂR sau unei PROVOCĂRI, în funcţie de dorinţa fiecăruia. În consecinţă, bobocii au fost puşi în situaţia de a convinge o persoană din public să danseze “Braşoveanca” pe scenă, de a cânta o melodie fără coloană sonoră, preţ de 30 de secunde, de a imita dansul cocoşului, a reproduce oral un cuvânt din 30 de litere, a povesti o peripeţie din viaţa personală, a face diferite exerciţii fizice ş.a. La acestă probă, concurenţii s-au descurcat excelent, demonstrând că sunt spontani şi că posedă un dezvoltat simţ al umorului.

A urmat apoi un recital extraordinar susţinut de trupa Icarus, consacrată în rândul studenţilor USV, care au cântat cinci melodii folk din repertoriul personal: “Fulg de nea”, „În tren”, „Tu şi toamna”, „Un alt timp” şi imnul Asociaţiei Studenţilor din Universitatea Suceava (A.S.U.S.).

După această reprezentaţie, talentatul student Mihai Boicu, fost elev al Colegiului de Artă “Ciprian Porumbescu” din Suceava, a încântat publicul cu piesele: “De-aş avea”, „Iubirea” şi „Metamorfoza”.

Una dintre cele mai aşteptate probe destinate bobocilor USV a fost cea de aptitudini, acolo unde fiecare candidat şi-a arătat talentul. La această probă au excelat cele zece “boboace” înscrise în concurs, care au dansat pe ritmurile dansului ţigănesc-rusesc, pe ritmuri orientale, vals, tango, muzică populară şi bachata.

Ultimul dans, corp la corp, a făcut senzaţie în rândul celor prezenţi la eveniment. Alături de aceste momente, au fost boboci care au cântat la pian, au expus câte un monolog, sau au ales să fie preţ de câteva minute actori, jucând în scenete şi parodii creaţie proprie.

A urmat concertul invitaţilor speciali – Keo şi Skizzo Skillz, care din păcate nu a reuşit să ridice în picioare publicul din sală.

Spectacolul a continuat cu alte interpretări vocale, reuşite de altfel, parodii, dansul energic al majoretelor USV, dar şi cu o demonstraţie incendiară de Zumba Dance iniţiată de una dintre studentele instituţiei de învăţământ superior din Suceava. Această demonstraţie a scos pe scenă bobocii şi organizatorii balului, care au dansat pe ritmuri de zumba.

În cele din urmă, manifestarea s-a terminat cu ultima probă din concurs – ţinuta de seară, cea la care bobocii USV au strălucit. După lungi deliberări, juriul a decis ca titlul de MISS şi MISTER USV să fie obţinut de studenţii NATALIA SCULEA şi TUDOR POPA.

Balul Bobocilor organizat de USV a durat cinci ore.


Intră acum și în grupul de