Locuitorii din Cornu Luncii sunt alaturi de Ovidiu Dontu si de Ioan Stan in confruntarea politica din 9 decembrie


Intră acum și în grupul de

Sediul noului Centru Medical din comuna suceveană Cornu Luncii a fost finalizat şi inaugurat de candidaţii USL, Ovidiu Donţu pentru Senat pe Colegiul 3 Fălticeni şi Ioan Stan pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 5 Dolhasca-Mălini, în prezenţa primarului localităţii, Gheorghe Fron. Edificiul a fost sfinţit de un sobor de preoţi.

La această manifestare, precum şi la spectacolul ce a urmat în incinta Căminului Cultural din comună, au participat peste 700 de persoane.

În cuvântul său, Ovidiu Donţu a afirmat că această comună, compusă din 9 localităţi, este una dintre cele mai importante unităţi administrative ale judeţului şi merită toată atenţia actualului şi viitorului guvern USL. Candidatul USL a promis că în viitorii 4 ani de activitate în Senatul României, va sprijini prin proiecte şi investiţii administraţia locală a comunei. Întrebaţi de primarul Gheorghe Fron cu cine au de gând să voteze în 9 decembrie, cetăţenii comunei Cornu Luncii au răspuns la unison: „Cu USL”!

Aşadar, comuna Cornu Luncii este alături de cei doi candidaţi: Ovidiu Donţu – pentru Senat şi Ioan Stan – pentru Camera Deputaţilor, în confruntarea politică din 9 decembrie 2012.

La eveniment a participat şi preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.


Intră acum și în grupul de