Sanda-Maria Ardeleanu a inceput sa stranga semnaturi pentru “Suceava-capitala de regiune”


Intră acum și în grupul de

Candidații ARD pentru Senat și Camera Deputaților, Gheorghe Flutur și Sanda-Maria Ardeleanu, au inițiat, miercuri, într-un spațiu simbolic, Cetatea de Scaun a Sucevei, o campanie de strângere de semnături pentru susținerea proiectului „Suceava-capitală de regiune”. Momentul a fost salutat de un grup numeros de persoane din care au făcut parte tineri, pensionari, profesori, oameni de cultură.

După ce startul campaniei de semnături a fost dat, deputatul Sanda-Maria Ardeleanu ajutată de staff, tineri și pensionari, a început acțiunea „din ușă în ușă” pe strada Bradului și pe celelalte străduțe din zona Stadionului Areni. Pe lângă faptul că a transmis mesajul ei către cetățeni, Sanda-Maria Ardeleanu s-a ocupat personal și de strângerea de semnături.

„A fost o primă zi pe stradă în care am adunat deja foarte multe semnături. Încă nu am întâlnit suceveanul care să zică nu și cred ca nici nu îl voi întâlni. Cu toții ne dorim ca Suceava să fie capitală de regiune așa cum a mai fost în istoria României și cum merită să fie. << România celor 12 regiuni >> este proiectul ARD pentru viitoarea reorganizare administrativ-teritorială a țării, un proiect pe care sper din tot sufletul că toți sucevenii îl vor susține”, a ţinut să sublinieze Sanda-Maria Ardeleanu, care candidează pentru un nou mandat de deputat în Colegiul 1 Suceava.


Intră acum și în grupul de