„Blocul groazei” din municipiul Suceava este din nou incalzit, prin implicarea lui Alexandru Baisanu


Intră acum și în grupul de

Liderul liberalilor suceveni, care este şi candidatul USL pentru un fotoliu de deputat în Colegiul 1 Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de vineri, că blocul nr. 48 de pe strada Mărăşeşti, supranumit şi „blocul groazei” este din nou încălzit, iar cele câteva sute de garsoniere din acest imobil beneficiază iarăşi de apă caldă.

„Am reuşit în ultimele trei luni ceea ce nu credeam că voi reuşi vreodată, cu toate că m-am înhămat serios în problema asta. Este vorba de faptul că prin ţevile blocului 48, acolo unde există câteva sute de garsoniere în care trăiesc câteva sute de oameni, curge din nou apă caldă. Avem căldură şi apă caldă la un bloc la care nu a fost căldură de cinci ierni. Le mulţumesc pentru aceasta tuturor celor care au sprijinit ideea mea de a ajuta aceşti oameni, tuturor celor care s-au gândit anul acesta în mod serios la viaţa pe care o duceau aceşti oameni la -20 sau -30 de grade. Şi iată că având sprijinul celor de la Termica, al directorului de la ACET, şi cu implicarea evidentă a domnului primar Ion Lungu, am reuşit împreună să facem ca lucrurile să ajungă la normal”, a declarat Alexandru Băişanu, care este şi vicepreşedinte al CJ Suceava.

Totodată, preşedintele PNL Suceava a ţinut să tragă un semnal de alarmă către conducerea administraţiei publice municipale în privinţa unei colectări mai atente a datoriilor.

„Sunt multe blocuri în care Primăria are locuinţe în care chiriaşii nu-şi plătesc datoriile către Termica. În momentul în care tu care eşti proprietar, laşi chiriaş acolo un om care nu şi-a plătit o lună, un an, doi ani apa caldă şi căldură? Trebuie să iei măsuri. Ori plăteşti tu ca primărie şi faci un gest de ajutorare socială maximă, ori dacă nu îl trimiţi acasă. Nu debranşezi un bloc pentru că ţii tu acolo doi votanţi”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de