Sucevean cautat de politisti pentru tentativa de omor, gasit in Italia


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din localitatea Şcheia, judeţul Suceava, căutat de poliţişti pentru tentativă de omor deosebit de grav a fost găsit în timp ce încerca să fugă de răspundere ascunzându-se în Italia.

Vineri dimineaţă, bărbatul a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce a fost pus în urmărire prin dispoziţia IGPR din luna iunie a acestui an, fiind semnalat şi pe plan internaţional. Potrivit Biroului de presă din cadrul IPJ Suceava, urmare a colaborării cu autorităţile judiciare italiene, cel în cauză a fost depistat şi arestat pe teritoriul Italiei.

Barbatul nu este altul decât cuţitarul care la mijlocul lunii aprilie a făcut un adevărat circ în Clubul Ranch, situat pe raza municipiului reşedinţă de judeţ, şi când a înjunghiat în gât un tânăr consumator, acesta ajungând în stare deosebit de gravă la Spitalul Judeţean Suceava, medicii reuşind până la urmă să-i salveze viaţa.

Pe parcursul zilei de joi, cuţitarul a fost extrădat din Italia fiind preluat de poliţişti, escortat şi prezentat Tribunalului Suceava, care a confirmat mandatul de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de