Sarbatoreste autentic romaneste „Ziua Nationala a Romaniei”, la Galleria Mall Suceava!


Intră acum și în grupul de

Galleria Mall Suceava invită sucevenii sâmbătă, 1 decembrie 2012, de la ora 16.00, să sărbătorească autentic românește “Ziua Națională a României”, informează într-un comunicat de presă, reprezentanţii complexului comercial.

Potrivit acestora, din program nu vor lipsi momentele artistice tradiționale și sărmăluțele pregătite pentru toți cei care vor fi prezenți la manifestare.

Accesul este gratuit!

La Galleria Mall se joacă “Prostia omenească”

Asociația New Talents – Spectacol pentru copii și tineret va prezenta sâmbătă, 1 decembrie 2012, de la ora 11.30, în zona dedicată copiilor din Galleria Mall Suceava (la etaj), piesa “Prostia omenească”.

Accesul este gratuit!

După program, copii se vor distra pe cinste în spațiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei și, bineînțeles, vor fi premiați cu cele mai simpatice jucării.

Învață să dansezi la Galleria Suceava!

Da! Oricare dintre noi poate fi dansator, important e să vrem să facem asta. Oricine poate dansa, fie că bate ritmul cu piciorul fie că face tumbe sau dă din mâini și din picioare ca și cum pielea i-ar fi devorată de cele mai strașnice furnici. Da, poți dansa!

Galleria Mall Suceava, invită toți copii și nu numai, în fiecare weekend a lunii decembrie, la “Open Weekend”, unde pot beneficia de cursuri de dans gratuite, oferite de școala de dans Fly Dance Club (Suceava).

Expoziție de fotografie – Pietrele Doamnei/Rarău

Galleria Mall Suceava găzduieşte în perioada 29 noiembrie – 6 decembrie 2012, expoziția de fotografie Piatra Pinului și Piatra Șoimului, fotografii semnate de Bogdan Curic și ArTiStul.

Expoziția face parte dintr-un proiect inițiat de Ștefan Macedon Gheorghiță (ArTiStul) ce are ca scop mediatizarea prin intermediul artei fotografice a tuturor rezervațiilor naturale din județ.

Cursuri de Zumba, la Zumba Loca Suceava

Pe parcursul lunii decembrie, Galleria Suceava vă invită să luați parte la cursurile de Zumba predate de cei de la clubul Zumba Loca Suceava. Cursurile vor avea loc în fiecare marți, joi și vineri de la orele 20.00.

Zumba este singurul program revoluționar de fitness în care slăbești, te distrezi și te simți bine alături de alți pasionați de wellbeing, atât femei, cât și bărbați.

Relații suplimentare se pot obţine la numărul de telefon: 0745/996.356.


Intră acum și în grupul de