Flutur: „Am votat pe o vreme capricioasa pentru dezvoltare, pentru bunastarea pensionarilor si pentru prosperitate” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Candidatul ARD pentru un fotoliu de senator în Colegiul 2 Suceava, Gheorghe Flutur, a votat duminică dimineaţă, la secția de votare nr. 4 de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” din municipiul Suceava:

„Am votat, nu întâmplător, în capitala judeţului, în viitoarea capitală de regiune pentru un oraş dezvoltat, pentru un oraş cu mai multe locuri de muncă, cu bunăstarea oamenilor, cu siguranţa oamenilor. Am votat pe o vreme capricioasă, dar sper să vină multă lume la vot astăzi pentru că este în interesul naţional şi în interesul comunităţii. Am votat pentru dezvoltare, am votat pentru tineri, să aibă mai multe locuri de muncă, pentru bunăstarea pensionarilor, pentru prosperitate”, a declarat Flutur la ieşirea de la urne.

Secretarul general al PDL, care are domiciliul în oraşul Gura Humorului, a putut vota la Suceava întrucât este candidat într-un colegiu ce include şi municipiul Suceava.

Vezi cu ce gânduri s-a dus Gheorghe Flutur la urne, la alegerile parlamentare din 2008:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/22970/seful-executivului-judetean-sucevean-a-pus-deja-stampila993


Intră acum și în grupul de