Sucevenii din Colegiul 1 au readus zambetul pe chipul lui Alexandru Baisanu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Alegătorii din Colegiul 1 Suceava, pentru Camera Deputaţilor au reuşit pe data de 9 decembrie să readucă zâmbetul pe chipul preşedintelui liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu.

alexandru baisanuAcesta şi-a adjudecat un fotoliu de parlamentar cu peste 60% din numărul voturilor înregistrate, surclasând-o pe contracandidata sa Sanda-Maria Ardeleanu.

În cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, şeful Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, a ţinut să mulţumească tuturor oamenilor care au ieşit la vot şi care i-au acordat încrederea spunând că această victorie îl onorează, dar îl şi obligă şi îl responsabilizează să depună tot efortul pentru rezolvarea tuturor proiectelor propuse sucevenilor în campania electorală.

„Este probabil, după foarte multă vreme, când zâmbesc şi pentru asta le mulţumesc cetăţenilor din Colegiul 1, care mi-au acordat încrederea şi am reuşit să câştig alegerile cu peste 61%. Acest lucru mă încarcă, mă obligă, mă responsabilizează să mă manifest aşa cum îşi doresc alegătorii. Îi asigur pe suceveni că nu îi voi face sub nicio formă de râs şi voi merge în Parlamentul României pentru a duce acolo doleanţele locuitorilor de aici şi ca visele tuturor să se poată împlini”, a declarat Alexandru Băişanu.

Întrebat dacă a felicitat-o pe Sanda-Maria Ardeleanu pentru reaccederea sa în Parlamentul României, liderul liberalilor suceveni a răspuns că nu, deoarece nu avea de ce să o felicite atât timp cât de fapt contracandidata lui a pierdut alegerile. Băişanu a spus că el este un gentleman şi că îi va oferi acesteia fotoliul dacă în Camera Deputaţilor nu se va găsi un loc pentru ea. „Dacă nu se va găsi un loc pentru d-na Ardeleanu îi voi oferi eu fotoliul. Nu pot să rabd şi să văd o persoană de vârstă apropiată cu cea a mamei mele că stă în picioare, iar eu pe scaun”, a conchis Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de