Liderul PNL Suceava: „Este momentul ca, cel putin la Suceava, dreapta sa se reunifice” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

baisanu, zmau si mihaiescuPreşedintele liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, consideră că forţa de dreapta trebuie să se reunifice deoarece la ora actuală aceasta este divizată. Băiaşnu a lăsat să se înţeleagă astfel că PNL Suceava este pregătit să reprimească în rândurile sale „fii risipitori” care la un moment dat, conduşi de anumite promisiuni, au părăsit formaţiunea politică ducându-se la un partid care „în coadă şi-a lipit şi denumirea de liberal”.

„Este momentul ca, cel puţin la Suceava, dreapta să se reunifice. Este clar că nu vom accepta niciodată în rândurile PNL Suceava a celor care au făcut prin munca lor în administraţie, prin Parlament sau în Guvern, rău poporului român, dar ceilalţi trebuie readuşi la matcă aşa cum face tatăl cu fiul rătăcitor. Nu ne putem permite să lăsăm dreapta dezbinată doar pentru că nişte indivizi au reuşit la un moment dat să manipuleze nişte oameni”, a declarat Alexandru Băişanu.

În altă ordine de idei, proaspătul câştigător al unui fotoliu de deputat în Parlamentul României a ţinut să precizeze că într-un fel îi este oarecum ruşine că face parte din noul legislativ.

„Îmi e oarecum ruşine că fac parte din acest soi de Parlament pentru că nu cu mult timp înainte Traian Băsescu a făcut un referendum prin care a cheltuit foarte mulţi bani pentru reducerea numărului de parlamentari pentru ca apoi să încalce total decizia românilor. Astfel, avem astăzi anomalii de genul Alexandru Băişanu câştigă colegiul cu peste 61%, iar postul de deputat este dublat de încă unul, chiar contracandidatul din partea ARD care a pierdut alegerile”, a declarat Alexandru Băişanu care a adăugat că „propun tuturor românilor ca peste patru ani să candidăm cu toţii pentru că vom fi cu toţii parlamentari”.


Intră acum și în grupul de