Gheorghe Flutur multumeste alegatorilor si isi asuma mandatul de lider al opozitiei


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizației judetene Suceava a PDL, senatorul Gheorghe Flutur, a multumit public tuturor sucevenilor care l-au votat la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe Colegiul 2 Suceava, la Senatul României.

flutur 3Flutur a anuntat ca are ca principale preocupări în actualul mandat de senator dezvoltarea Sucevei si bunastarea oamenilor din acest judet.

”Multumesc si celor care nu au votat și celor care nu au fost la vot. Îi asigur de respectul meu. Pun la dispozitia sucevenilor toata energia mea pentru a-i reprezenta în Camera Superioară a Parlamentului”, a adăugat senatorul Gheorghe Flutur.

Liderul județean al democrat-liberalilor a mai spus ca e constient de rolul de opozitie pe care va trebui să îl joace în următoarea perioadă, insă a anunțat că atât el cât și colegii săi din PDL Suceava vor monitoriza si acționa la fiecare derapaj al puterii.

”Electoratul a ales să fiu în opozitie. Îi felicit și îi respect pe câștigători, mă refer la cei din USL, inclusiv pe contracandidatul meu, doctorul Tiberius Brădățan, și sper în normalizarea vieții politice românești. Din punctul meu de vedere, aceasta inseamna o opoziție constructivă și cu obiectiv principal creșterea nivelului de trai al populației”, a mai declarat senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur.

Parlamentarul sucevean a reiterat faptul că va lupta in continuare pentru ca Suceava să fie capitala unei viitoare regiuni administrativ-teritoriale.

”Militez in continuare pentru a găsi soluții constructive pentru procesul de reorganizare teritorial/administrativă cu minim 12 regiuni. Una dintre ele fiind si Regiunea Suceava, in N-E României”, a conchis senatorul Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de