Deputatul Alexandru Baisanu, vicepresedinte al Comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport


Intră acum și în grupul de

În urma negocierilor din USL, preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a fost ales să ocupe funcţia de vicepreşedinte al Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, informează Biroul de Presă al PNL Suceava.

alexandru baisanu 2.JPGParlamentarul liberal a declarat în urmă cu o săptămână că şi-a dori să activeze  într-o comisie de specialitate în care să poată da  randament maxim,  oferind totodată şi patru exemple în acest sens. „Vizez ca orice om normal să activez într-o comisie care îmi este aproape, pe care o cunosc şi în care pot da randament maxim. E vorba de pregătirea pe care o am şi experienţa pe care am acumulat-o şi ca exemplu aş putea să vă dau Comisia de administraţie, Comisia pentru învăţământ şi cultură, Comisia pentru muncă sau cea pentru politică externă. Acestea patru ar fi comisiile care nu m-ar obliga să fac eforturi supraomeneşti pentru a înţelege mecanismele prin care se desfăşoară”, a spus Alexandru Băişanu, într-o conferinţă de presă.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a câştigat colegiul 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor, cu 61,22 la sută din voturi.


Intră acum și în grupul de