Flutur: „Sunt obligat sa veghez la mentinerea starii de normalitate in Parlament”


Intră acum și în grupul de

gheorghe flutur 1Noul presedinte al Comisiei de Cercetare a Abuzurilor din Senatul Romaniei, senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur a declarat ca alegerea sa in această funcție este de natură a-l ”responsabiliza” si că în calitatea sa de lider al principalului partid de opozitie ”sunt obligat să veghez la menținerea stării de normalitate într-un Parlament în care puterea are o pondere foarte consistentă”.

Gheorghe Flutur, care este și lider al organizației județene Suceava a PDL, a spus joi că iși va folosi experiența pentru a se alătura efortului pe care ceilalti membri ai comisiei și conducerea Senatului ”trebuie să îl realizeze pe niste domenii sensibile unde România încă mai are pași de făcut”.

”Un alt obiectiv principal din acest mandat va fi grija față de cetățenii din colegiul Suceava care m-au trims în Parlament, răspunderea in limita atribuțiilor și a legii, la așteptările populatiei din Colegiu. Sunt conștient că nu va fi ușor pentru că suntem în opozitie, dar voi face tot ce pot să dau curs, conform legii, pentru rezolvarea acestor asteptări”, a mai spus senatorul Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de