O familie cu patru copii din Paltinoasa va avea cu ce sa se incalzeasca in aceasta iarna. Vezi aici cine i-a ajutat! (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

O familie cu patru copii din comuna suceveană Păltinoasa va avea cu ce să se încălzească de-a lungul acestei ierni, datorită implicării Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava.

„Ieri, am reuşit să ajutăm o familie cu patru copii din Păltinoasa care nu aveau nicio sursă de încălzire. Pentru a nu lua copiii în sistem, care vor rămâne în continuare în grija bunicii, am găsit un sponsor şi le-am achiziţionat o sobă atât pentru încălzit, cât şi pentru preparat hrană”, a declarat directorul executiv al DGASPC Suceava, Margareta Isăilă.

Margareta IsailaPotrivit acesteia, în ceea ce priveşte activitatea desfăşurată de instituţia suceveană pe parcursul anului 2012, Isăilă susţine că s-au făcut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune condiţii de trai pentru asistaţi, pentru ajutorarea comunităţii, s-a intervenit de fiecare dată când a fost nevoie, când au apărut situaţii de urgenţă şi s-a oferit sprijin Primăriilor locale.

„Pe sfârşit de an suntem mulţumiţi că am reuşit să finalizăm cele două proiecte de la Gura Humorului – Centrul multifuncţional pentru tinerii care ies din sistem şi Centrul pentru victimele violenţei în familie. Ne îndreptăm spre finalizarea proiectului ce urmăreşte deschiderea unui nou Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică, la Todireşti”, a arătat Isăilă.

Dat fiind faptul că se apropie sărbătorile de iarnă, aceasta a precizat că beneficiarii instituţiei, aproape 800 la număr,  vor beneficia de meniuri diversificate, bogate, ca în orice familie.


Intră acum și în grupul de