Activitatea fiecarei organizatii locale PDL din judetul Suceava va fi evaluata


Intră acum și în grupul de

În cadrul analizei rezultatelor alegerilor parlamentare din 9 decembrie, va fi efectuată în următoarele două săptămâni o evaluare a activităţii fiecărei organizaţii locale PDL din judeţul Suceava, pe colegii, urmând ca Biroul Permanent Judeţean al PDL să adopte măsuri. Declaraţia a fost făcută miercuri de preşedintele PDL Suceava, Gheorghe Flutur, după şedinţa Colegiului Director al PDL Suceava.

flutur 4Potrivit liderului democrat-liberal, aceste analize au ca scop întărirea şi unitatea partidului, iar în cadrul şedinţei nu s-a discutat despre sancţiuni. Flutur a arătat că organizaţia PDL Suceava este una din principalele organizaţii ale partidului având 59 de primari în funcţie, aceştia urmând să fie sprijiniţi în activitatea lor prin parlamentari, dar şi prin consilierii judeţeni. „Ne vom manifesta ca principal partid de opoziţie atât în Consiliul Judeţean cât şi în Consiliile locale din localităţile unde nu avem primari”, a spus Flutur.

El a subliniat că PDL Suceava atrage atenţia asupra lipsei fondurilor pentru proiectele existente şi a menţionat că încă din mandatul său de preşedinte al CJ Suceava în judeţ sunt proiecte cu finanţare europeană în valoare totală de aproximativ 300 de milioane de euro, menţionând printre acestea programul judeţean de apă-canalizare, programul de înfiinţare a două depozite ecologice, modernizarea Aeroportului Suceava, dar şi circa 50 de proiecte de dezvoltare rurală sau proiecte transfrontaliere.

Preşedintele PDL Suceava a arătat că prin comisiile de specialitate ale organizaţiei vor fi exprimate puncte de vedere privind administrarea şi dezvoltarea judeţului şi a subliniat că a cerut o deschidere mai mare pentru ca tinerii să se implice în activitatea politică a partidului. „Promovăm tinerii din organizaţie să se implice în comisiile de specialiate, să facă politică”, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de