Deputatul Cezar Cioata, hotarat sa preia conducerea PPDD Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PPDD de Suceava, Cezar Cioată, a anuntat că intenționează să candideze la președinția organizației județene a partidului dorind reoganizarea din temelii a întregii structuri de partid.

Cezar Cioată a declarat pentru NewsBucovina că situația de la Suceava este una extrem de delicată în condițiile în care conducerea este interimară de foarte multă vreme și că invingătorii din alegerile locale și parlamentare din anul 2012 nu au nici un cuvânt de spus în actuala conducere județeană, deținută de Tudor Traian, un apropiat al lui Dan Diaconescu, fondator al formațiunii.

baisanu, miron si cioata ppdd

”Nu am nimic impotriva nimănui. Dar nu mă las până nu iau partidul de la un capăt și să facem ceva cu el. Am curaj să candidez cu oricine dorește să o facă și 110% voi lupta pentru președinția organizației județene. Am dus câteva bătălii electorale pe care le-am câștigat și ştiu judeţul de la un capăt la altul”, a declarat Cezar Cioată.

Deputatul sucevean al PPDD a fost anunțat că miercuri va fi organizată la Suceava o ședință unde președintele interimar a promis că va veni cu o echipă nouă de conducere formată din 10 persoane și cu care se va începe reconstrucția PPDD.

Ședința se anunță a fi una extrem de tensionată în special din cauza foștilor membri PDL Suceava, care provin in mare parte, surprinzător, din gruparea PDL, ”apropiată” Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, angajaţi politic după alegerile locale din 2008. Printre aceștia se numără Mona Săndulescu, ex-director adjunct al direcției, fost consilier local PDL, Marius Boghean, şi Constantin Enea, foşti membri și consilieri ai PDL.

În dizgraţie a căzut şi fostul primar al Sucevei, Marian Ionescu, director al Oficiului Judeţean Suceava al Poştei Române, numit de PDL în funcție, care ar fi trebuit să ocupe un fotoliu de consilier județean, din partea PPDD, după plecarea lui Cezar Cioată în Parlamentul României.

Numai că noul președinte interimar a anunțat un alt consilier supleant de pe listă, care ocupă poziţia 22.

Lista de consilieri județeni cu care PPDD a candidat la alegerile locale din iunie 2012 a fost stabilită de Adrian Artene, fost președinte al organizației, și care a fost exclus din partid de conducerea centrală, la scurt timp după alegeri. PPDD a câştigat 3 locuri în Consiliul Judeţean Suceava. De atunci, organizația județeană a PPDD e condusă de Tudor Traian.

 


Intră acum și în grupul de