PPDD nu stie inca pe cine va trimite in locul deputatului Cezar Cioata in CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Noii consilieri judeţeni care ocupă locurile lăsate libere de consilierii USL Alexandru Băişanu, liderul PNL Suceava, ales deputat şi Neculai Bereanu, vicepreşedinte al PSD Suceava, ales senator, vor fi validaţi în şedinţa de marţi a Consiliului Judeţean Suceava. Pentru locul rămas vacant în urma alegerii ca deputat a consilierului judeţean PPDD Cezar Cioată, organizaţia PPDD Suceava a transmis CJ Suceava o adresă în care arată că amână nominalizarea celui care urmează în listă.

Deputatul PPDD Cezar Cioată a declarat că situaţia este ciudată întrucât preşedintele interimar al organizaţiei judeţene, Traian Tudor, doreşte ca în CJ Suceava să ajungă candidatul situat pe locul 22, Petru Preutescu, în prezent acesta fiind consilier local în comuna Vama. El a spus că este de acord că Petru Preutescu este un bun membru de partid, dar că până la locul 22 sunt alţi 16 membri de partid care au muncit pentru organizaţie şi cărora li se cere să renunţe la mandat, în caz contrar urmând să fie excluşi. Cioată a precizat că preşedintele interimar al organizaţiei, numit în luna iulie, „face ce vrea dumnealui”  fără să existe o consultare în organizaţie şi că refuză să organizeze alegeri, conform prevederilor statutare. El a mai spus că membrii PPDD Suceava sunt nemulţumiţi de această situaţie şi că nu ştie care vor fi reacţiile acestora.

cezar cioata

PPDD a obţinut în CJ Suceava trei locuri, iar următorul de pe lista de supleanţi ar fi fostul primar al Sucevei, Marian Ionescu, care era pe locul şase.

În cadrul şedinţei CJ Suceava de marţi urmează să fie ales şi un vicepreşedinte al instituţiei în locul lui Alexandru Băişanu, PNL desemnând pentru această funcţie pe consilierul judeţean Ilie Niţă.


Intră acum și în grupul de