Deputatul de Suceava Cezar CIOATA s-a intors in PPDD


Intră acum și în grupul de

UPDATE:

Preşedintele PPDD Simona Man a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, revenirea în partid a deputatului Cezar Cioată şi a senatorului Antonie Solomon, scrie Gandul.info. Cezar Cioată a fost ales parlamentar pe listele PPDD, dar trecuse la PC, în timp ce Antonie Solomon fusese exclus din partid.

Potrivit Gandul.info, conducerea PPDD a revocat hotărârea de excludere a lui Solomon din PPDD şi a precizat că atât Solomon, cât şi Cezar Cioată au revenit în partid. „Începând de astăzi (miercuri – n.r.), grupul PPDD are doi oameni în plus: domnul Cioată şi domnul Solomon. (…) Toţi aceşti oameni care încearcă marea cu degetul, ei fac şi o paralelă între mine şi domnul Voiculescu şi ne aleg tot pe noi”, a spus Dan Diaconescu, la conferinţa de presă a PPDD.

……………………………………………………………………………………………………………………..

Deputatul de Suceava Cezar Cioată ar putea reveni în PPDD, ba mai mult decat atât, in calitate de președinte al organizației județene Suceava a PPDD.

Mai multe surse din Parlamentul României ne-au informat că Cezar Cioată ar fi decis să revină asupra hotărârii de a pleca din PPDD la PC, așa cum s-a anunțat la începutul acestei săptămâni și să revină în partid, însă de data această pe poziția de președinte al organizației județene Suceava.

Cioată anunțase la începutul anului că dorește să candideze la președinția Organizației județene Suceava a PPDD, fotoliu deținut, în calitate de interimat, de Tudor Traian.

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, a anunțat, marți seară, că este decis să ”execute averea” lui Cioată, așa cum este stipulat în contractul încheiat între PPDD si deputatul sucevean.

Decizia lui Cioată de a reveni în PPDD se pare că a fost determinată de faptul că  i s-a oferit scaunul de președinte al organizației județene a acestui partid.

Deputatul sucevean evită de câteva zile să facă declarații publice pe acest subiect.

cezar cioata


Intră acum și în grupul de