Flutur despre candidatura Elenei Udrea la sefia partidului: „PDL are nevoie de competitie”


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava, Gheorge Flutur, care este şi secretar general al partidului la nivel central, a declarat marţi, după ce Elena Udrea a anunţat că va candida la şefia partidului la Convenţia Naţională din martie, că salută şi îl bucură competiţia din PDL, ceea ce dovedeşte că partidul este puternic. „PDL are nevoie de competiţie şi de validarea unei echipe care să propună obiective ambiţioase pentru următorul ciclu electoral, de la alegerile europarlamentare, prezidenţiale din 2014, dar şi localele şi parlamentarele din 2016”, a spus Flutur, care este şi președintele organizației județene Suceava a partidului.

flutur si udrea

Liderul PDL a subliniat că a fost şi rămâne un susţinător al competiţiei de idei şi un militant pentru unitatea PDL care să coaguleze toate forţele de centru-dreapta în perioada următoare. „Am susţinut ca desfăşurarea Convenţiei Naţionale să fie cât mai repede ca să ne putem uni forţele împotriva USL, adversarul nostru politic”, a mai spus Gheorghe Flutur.

Deputatul Elena Udrea a anunţat, marţi, că va candida la preşedinţia PDL, la Convenţia Naţională din martie. „Candidez pentru PDL, nu împotriva cuiva, candidez pentru viitorul partidului. (…) Sper să avem parte de o competiţie frumoasă, şi nu de o dispută”, a mai spus Udrea. Ea a precizat că este o decizie pe care a luat-o după ce a discutat cu colegii de partid. „Sper ca moţiunea să fie semnalul pe care PDL îl aşteaptă pentru a redeveni un partid viu”, a mai spus Elena Udrea.


Intră acum și în grupul de