Magazin din Suceava, spart de doua ori pe parcursul acestei luni


Intră acum și în grupul de

Un magazin mixt care îşi desfăşoară activitatea pe raza municipiului Suceava a fost spart de hoţi pentru a doua oară, pe parcursul acestei luni. Potrivit datelor obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, este vorba despre un magazin care are ca obiect de activitate comercializarea de produse alimentare şi nealimentare, situat pe strada Tipografiei, modul de operare al spărgătorilor fiind identic în ambele cazuri.

Prima spargere a avut loc în weekend-ul 2-4 februarie, când persoane rămase şi acum necunoscute, au spart un geam lateral tip termopan al magazinului, şi pe cel al uşii de acces, iar din interior au plecat cu câteva sticle de băutură şi pachete de ţigări.

În noaptea de luni spre marţi, aproape de miezul nopţii, poliţiştii au fost anunţaţi prin numărul de urgenţă 112 că acelaşi magazin a fost vizitat din nou de hoţi. Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că „persoane necunoscute au spart un geamul lateral din partea stângă a uşii de acces în magazin, au pătruns în interior şi au sustras de pe rafturile magazinului mai multe pachete de ţigări în valoare de circa 500 de lei”, după cum ne-au comunicat sursele citate.

Poliţiştii derulează activităţi specifice în vederea identificării autorilor şi recuperarea prejudiciului.


Intră acum și în grupul de