Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Baisanu, isi doneaza salariul de parlamentar (VIDEO)


Intră acum și în grupul de
Alexandru Băişanu
Alexandru Băişanu

Deputatul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, că începând din luna martie, salariul său de parlamentar va fi donat persoanelor nevoiaşe.

 

Potrivit afirmaţiilor sale, lunar, până la finele mandatului, suma de circa 1.000 de euro, la cât se ridică remuneraţia unui parlamentar, va fi direcţionată către Fundaţia “Pro Humanitas”, iar din banii strânşi se vor achiziţiona alimente care vor fi donate persoanelor nevoiaşe. Doritorii se pot adresa la cabinetul parlamentar al lui Alexandru Băişanu, situat la parterul Palatului Administrativ din municipiul reşedinţă de judeţ, aceştia urmând să fie înscrişi pe o listă, iar apoi verificaţi dacă au chiar nevoie de aceste ajutoare.

“Începând din luna martie salariul meu de deputat va fi cedat cetăţenilor. Banii aceştia vor fi daţi Fundaţiei Pro Humanitas ce va cumpăra alimente pentru persoanele aflate în maximă dificultate pentru că sunt foarte mulţi oameni în această situaţie. În momentul acesta alţi bani nu există pentru sprijinul lor, de aceea voi încerca în mod propriu să încep o astfel de cruciadă împotriva sărăciei”, a declarat Alexandru Băişanu, cel care este de altfel şi preşedintele Fundaţiei.

 

Deputatul liberal a mai adăugat că va încerca pe viitor să determine şi alţi politicieni suceveni, parlamentari sau chiar diferite societăţi comerciale să se ralieze gestului său.


Intră acum și în grupul de