Depozit de animale din Boroaia, judetul Suceava, inghitit de flacari, in toiul noptii


Intră acum și în grupul de

Un aparat electric poziţionat necorespunzător faţă de materiale inflamabile a stat la baza unui adevărat pârjol care a avut loc, pe parcursul nopţii de miercuri spre joi. Din datele obţinute de la Biroul de presă din cadrul IPJ Suceava, pompierii militari din cadrul detaşamentului Fălticeni au fost solicitaţi să intervină în jurul orelor 03:00.

incendiu 1

Ajunşi la faţa locului, pompierii au găsit flăcări înalte de câţiva metri care cuprinseseră deja adăpostul de animale din curtea unei gospodării particulare din localitatea Giuleşti, comuna Boroaia, şi se extindeau la acoperişul unei anexe.

Focul a făcut un adevărat prăpăd, transformând în scrum tot ce a întâlnit în cale, până la stingerea flăcărilor arzând şura gospodăriei pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, anexa, patru tone de fân, cinci metri cubi de cherestea şi mai multe scule electrice.

Cercetările efectuate la faţa locului au stabilit că incendiul a fost cauzat de „efectul termic al curentului electric provenit de la un echipament electric de iluminat amplasat necorespunzător”, ne-au comunicat sursele citate.


Intră acum și în grupul de