Conducerea PNL Suceava considera ca Termica „a fost lasata sa moara in mod constient” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

“În opinia noastră, societatea de termoficare din municipiul reşedinţă de judeţ a fost lăsată să moară în mod conştient”, a declarat preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi. Şeful liberalilor suceveni, care este şi parlamentar de Suceava, a mai adăugat că totul a început încă din anul 2009 când la iniţiativa primarului Ion Lungu, a avut loc o decapitalizare a societăţii Termica SA de 700 de miliarde de lei vechi.

“Astăzi, avem parte de o acţiune total opusă celei care a avut loc în urmă cu 4 ani şi anume de creştere al capitalului cu circa 100 de miliarde de lei vechi. Este un joc pe care noi liberalii îl înţelegem, dar nu îl putem accepta, mai ales că în urmă cu zece zile în cadrul şedinţei de dialog social, edilul-şef al municipiului se opunea vehement unei creşteri de capital, iar acum e o schimbare totală cu o propunere personală de majorare a acestuia”, a declarat Alexandru Băişanu.

Preşedintele PNL Suceava a mai afirmat că tot ceea ce încearcă acum primarul Ion Lungu nu este altceva decât un joc pentru a linişti sindicatele de la Termica şi salariaţii societăţii cărora li s-au promis salarii compensatorii în cazul restructurării, dar care ar putea să rămână până la urmă doar cu promisiunile.


Intră acum și în grupul de