Afla care sunt ultimele tendinte pentru organizarea unei nunti de vis (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

P2140440

Toate femeile visează să aibă o nuntă de vis, cea mai frumoasă rochie de miresă, un tort personalizat, dar şi cele mai în vogă aranjamente florale pentru un decor deosebit. Astfel, tocmai pentru a veni în ajutorul viitorilor miri, Camera de Comerţ şi Industrie Suceava a organizat cea de-a VI-a ediţie a „Târgului de nunţi Bucovina”, deschis publicului sucevean în perioada 14-17 februarie 2013, în incinta Shopping City Suceava.

În cadrul manifestării, viitorii însurăţei pot afla ultimele tendinţe în materie de rochii de mireasă şi costume de mire, decoraţiuni pentru sala în care va avea loc fericitul eveniment, torturi, prăjituri, având posibilitatea să deguste produsele mai multor cofetării. Totodată, în cadrul târgului, cei interesaţi mai pot găsi: cele mai atractive oferte foto/video, cele mai apetisante fântâni de ciocolată, cele mai originale aranjamente florale, buchete de mireasă, lumânări, dar şi oferte de sonorizare şi privind spectacole de artificii, toate menite să contribuie la realizarea unei nunţi de neuitat.

P2140405

Persoanele iubite care hotărăsc să spună „DA!” în 2013, trebuie să ştie că, atunci când vine vorba de decorarea sălii de nuntă, specialiştii recomandă culoarea verde. „În 2013, se poartă decoraţiunile care redau un aspect cât mai natural. Se poartă verdele, indiferent de nuanţă, florile agăţate, dar şi tot felul de accesorii ajutătoare, suspendate – colivii, perluţe – care au rolul de a crea un aspect vintage. Punem accent pe florile naturale, pe plante (muşchi de copac), lemn, hârtie etc. În tendinţe este şi combinaţia de lemn (scoarţă de copac) cu accesorii luxoase, două contraste care dau bine împreună”, au declarat pentru NewsBucovina.ro, reprezentantele firmei de decoraţiuni „Floral Couture”.

Şi totuşi, dincolo de ce se poartă, dorinţa clientului rămâne cea mai importantă. Şi în 2013, sunt la modă nunţile tematice, alese de regulă, de viitorii miri. Cu puţină imaginaţie, mirii pot opta pentru una din următoarele teme de nuntă: asiatică, indiană, flori de câmp, lampioane ş.a.

P2140411

„Se poartă în continuare hârtia, lampioanele şi tot ce înseamnă curcubeu, inclusiv luminile care crează un ambiant plăcut, potrivite cu decorul, sala şi tema nunţii”, au completat sepecialistele în decoraţiuni.

Varietatea de culori este valabilă în acest an şi în ceea ce priveşte sortimentele de prăjituri care, după ultima modă, vor fi amplasate într-un bufet special, alături de bufetul cu fructe.

„În 2013, se poartă torturile de nuntă care au aplicate broderii din dantelă comestibilă sau necomestibilă, în funcţie de preferinţele clientului. Alături de acestea, torturile pot fi înfrumuseţate cu accesorii precum perluţe, broşe. La mare căutare sunt prăjiturelele colorate care pot fi folosite şi pe post de mărturii, dar şi bomboanele fondante, montate sub forma unor acadele. Şi acestea din urmă pot fi dăruite sub formă de mărturii”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Roxana Reuţ, reprezentant al firmei „Delicatese Larisa”.

Atunci când vine vorba de rochii de mireasă, specialiştii recomandă rochiile simple, accesorizate cu multă dantelă. „Miresele pot alege fie o dantelă simplă, fie accesorizată cu paiete şi perluţe, în funcţie de gust şi de stilul rochiei. Se poartă în continuare rochiile ivory (culoare untului), rochiile de culoare fildeşului, dar şi rochiile clasice, albe. De regulă, miresele care aleg rochiile albe doresc să le accesorizeze fie cu un brâu colorat, fie cu aplicaţii de altă culoare – roşu, albastru electrizant ş.a.”, a declarat pentru NewsBucovina.ro, Carmen Giurcă, reprezentant „HM Mireasa”.

P2140402

Viitorii miri trebuie să aibă în vedere că un pachet de filmare foto/video pleacă de la 500 de euro şi poate ajunge până la 2.000 de euro, în funcţie de aparatura folosită la eveniment ş.a. Un album foto costă în jur de 200 de euro, în condiţiile în care fotografiile sunt imprimate direct pe hârtie foto de laborator.

„Târgul de nunţi Bucovina” va rămâne deschis publicului sucevean până duminică, 17 decembrie 2013. Reamintim că toţi vizitatorii târgului vor putea participa gratuit la o tombola cu premii surpriză în valoare totală de peste 2000 Euro.

Vezi declaraţiile organizatorilor, la deschiderea oficială a „Târgului de Nunţi Bucovina” 2013:

 

 


Intră acum și în grupul de