Flutur nu doreste presedinte vuvuzea in fruntea PDL


Intră acum și în grupul de

Senatorul PDL de Suceava Gheorghe Flutur, care este secretar general al partidului la nivel național consideră că actuala competiţie pentru conducerea partidului nu trebuie să fie despre cine are claxonul dat mai tare ci despre cine critică cu argumente puternice şi credibile USL.

Gheorghe Flutur a declarat că, după opina sa, PDL are un parcurs normal, arătând că de la înfiinţarea partidului în 2007 acesta a câştigat toate alegerile, locale, parlamentare, europarlamentare şi prezidenţiale.

flutur gheorghe

„Trebuie să avem o analiză corectă. Cine a guvernat în criză, plăteşte, situaţie care se vede şi în alte ţări. Suntem în opoziţie şi nu sunt de acord cu cei care dramatizează mai mult decât este cazul. PDL are după alegerile parlamentare 17 % şi nu 7 % cât aveau PD sau PNL după alegerile din anul 2000”, a mai spus secretarul general al PDL.

Parlamentarul sucevean este de părere că cele patru provocări principale pe care le va prezenta Convenţiei Naţionale prespun reconsolidarea PDL ca principal partid de opoziţie, coagularea forţelor de dreapta şi centru-dreapta în jurul PDL, să dovedească faptul că este un partid capabil să genereze politici şi programe credibile pentru populaţie şi că are şi capacitatea de a aplica aceste programe.

„Competiţia asta nu trebuie să fie despre cine are claxonul dat la mai mare ci despre cel care critică cu argumente puternice şi credibile USL”, a ținut sa sublinieze foarte atent Gheorghe Flutur.

El a mai precizat că a mai avut o experienţă asemănătoare în perioada 2000-2004 când, împreună cu Teodor Stolojan, au reconstruit PNL.

„Am mai trăit filmul acesta în 2000-2004 când împreună cu Teodor Stolojan am făcut mii de kilometri ca să consolidăm un partid. Sunt capabil să dau kilometrajul înapoi să încep reconstrucţia PDL, de la firul ierbii, alături de oameni pragmatici, simpatici şi care au încredere unii în alţii”, a spus la final senatorul Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de