Vasile Blaga isi lanseaza la Suceava motiunea pentru castigarea pesedintiei PDL


Intră acum și în grupul de

lansare motiune blaga 4

Peste 1.000 de persoane suntprezente la Casa Culturii din Suceava, la lansarea motiunii lui Vasile Blaga pentru castigarea presedintiei PDL.

R.F.Alexandru, R.Turcan, Traian Ungureanu, G.Surdu, Petru Movila, Dan Marian sunt prezenti pe scena Casei de Cultura din Suceava alaturi de Gheorghe Flutur si Orest Onofrei.

V. Tofan: „Suntem azi ca tara, si noi ca partid, pentru ca acum 7 ani, doi oameni nu au incaput de coarne. Cei pe care ii aveau alaturi s-au asezat in doua tabere si au inceput sa aplaude. Infruntarea a devenit puternica de tot atunci cand a aparut biletul. Iata ca devine de actualitate. Uite ca acum au loc in primele doua randuri si cei din Reuseni si cei din Valea Glodului. Vedeti, domnule presedinte, cum se schimba vremurile? Credeam, candva ca suntem cireasa de pe tort, aici, la Suceava. Ei, uite ca s-a dus dracului tortul si a ramas numai cireasa. Echipa asta va fi castigatoare daca la primul mare examen politic, vom iesi din situatia in care suntem. Sa va tina Dumnezeu pe toti vii si sanatosi.”

 


Intră acum și în grupul de