Flutur: ” Vreau sa continuam cu Vasile Blaga ce am inceput anul trecut” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

flutur motiune blaga 1

Secretarul general al PDL, Gheorghe Flutur:  ”Aveti salutul echipei PDL de la Suceava, domnule Blaga, si asta e o mica parte care azi si-a facut timp sa vina la o intalnire a unui partid adevarat. E primavara PDL si, nu intamplator, venim la Suceava in prezenta a peste 1.200 de alesi locali ai PDL pentru ca avem de discutat lucruri importante. Va multumesc ca aici PDL e viu, traieste si cum am inceput de aici Revolutia portocalie, Alianta Dreptate si Adevar, vreau sa cred ca avem de spus un cuvant important.

La alegerile din 2012, am pierdut o batalie. E normal sa facem alegeri in partid si sa gasim cea mai buna echipa care sa conduca PDL ca sa ajungem la guvernare. Vreau sa continuam cu Blaga ce am inceput anul trecut. Dorim sa sustinem oameni care au experienta politica si il sustin pe Blaga si pe cei din jurul sau care sunt realisti. Nu putem recupera peste noapte electoratul pierdut. Trebuie munca. Munca de jos in sus.

Primarii PDL sunt supusi la presiuni, la subfinantare si izolare si amenintare. Stim asta si va trebui sa ne organizam ca sa aparam sucevenii. Ganditi-va ca in doua luni au introdus ziua si taxa. Vor trebui sa coplateasca politic toate taxele si impozitele impuse. Trebuie sa fim realisti insa. Roata se invarte, iar USL a promis mult si nu face nimic. Sa incepem sa ne organizam pentru ca lumea ne va cauta. Bataie de joc ca la clasa de mijloc, mai rar.

Opozitia nu e un fel de receptie de gala intr-un salon unde sa iti dai cu presupusul despre politica. Opozitie inseamna munca in teren. Ca sa ne putem masura procentele, sa ne masuram intai kilometrii si orele alocate la mersul in teren ca sa va ajutam pe dvs. Va cer cu respect sa cantariti bine cine vine cu oferta buna. La noi nu e ca la PNL si PSD cu un singur candidat. La noi e competite. Cred ca Dreapta trebuie reprezentata si incurajat spiritul de initiativa si nu pomana.”


Intră acum și în grupul de