Onofrei: „Cred in solutia Blaga pentru ca nu vrea sa ma reformeze. Am albit de atata reformare” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PDL Suceava, Orest Onofrei, la lansarea motiunii lui Vasile Blaga pentru castigarea presedintiei PDL:

„La Suceava PDL e viu pentru ca v-a intampinat cu steaguri si nu cu prapuri. Daca cei care spun ca PDL e mort, avem si prapuri cand vor veni. Sunt nevoit sa spun ca si cred in Vasile Blaga ca sa iasa de data asta presedinte. La noi, ca si la Liga lui Mititca, am intrat in campionat, ne-am amagit ca am jucat bine si tot ne duceam la vale. Aproape de final, am vrut sa schimbam antrenorul ca retrogradam, dar nu am putut. L-am pus antrenor abia in ultima etapa. Aud peste tot ca am luat o bataie de mama focului.

Dupa 4 ani de guvernare, de masuri uriase, greu de asimilat, USL a castigat vreo 5 %. In 2008, PSD, PNL si PC aveau impreuna 54 %. Noi reputem castiga dand semnalul care trebuie.  PDL poate castiga alegerile ca sa guverneze, dar trebuie sa invete sa isi faca aliati. Am fost vazuti ca oameni care nu ne tinem de cuvant. Cine a farmat Alianta DA? Cineva care a spart-o si stie sa lucreze in echipa, dar cu biletele. Cred in solutia Blaga pentru ca nu vrea sa ma reformeze. Am albit de atata reformare. Dar de format cand ne mai ocupam? Ce sa reformam? Valorile noastre? PDL suntem noi daca invatam sa ne respectam si sa credem unii in altii.”


Intră acum și în grupul de