La Gura Humorului are loc a V-a editie a Scolii Politice „Octavian Paler”


Intră acum și în grupul de

Radu Surugiu

Cluburile Studențești Liberale (CSL) în parteneriat cu Fundația Friedrich Naumann și Asociația Română de Dezbateri, Oratorie și Retorică (ARDOR) organizează în perioada 13-17 martie a.c., la Gura Humorului, a V-a ediţie a Şcolii Politice „Octavian Paler”.

Potrivit unei informări de presă transmisă de PNL Suceava, în cadrul acestei acţiuni, tinerii studenți liberali se vor forma alături de îndrumători avizați pe tema, deja tradițională, a tehnicilor de argumentare în dezbaterea publică, formarea în acest domeniu fiind esențială pentru aspiranții la o carieră politică. „Dezbaterea structurată, argumentată și elegantă reprezintă o formă avansată a discursului public și politic către care ar trebui să tindă viitorii lideri politici”, a declarat președintele CSL şi deputat PNL de Suceava, Radu Iulian Surugiu, coordonatorul acestui eveniment.

 Sursa citată mai precizează că la Şcoala Politică de la Gura Humorului, vor participa peste 60 de studenţi liberali din 32 de județe ale țării. “Printre invitații care și-au confirmat prezența la acest eveniment se numără Varujan Vosganian, ministrul economiei, Mihai Voicu, ministrul delegat pentru relația cu Parlamentul, Relu Fenechiu, ministrul transporturilor și Cristian David, ministrul delegat pentru românii de pretutindeni. De asemenea, la eveniment vor participa și lideri locali ai PNL Suceava”, se mai menţionează în informarea de presă transmisă de PNL Suceava.


Intră acum și în grupul de