Cartierul Itcani are Cabinet parlamentar! Vezi al cui este


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda-Maria Ardeleanu, a deschis primul Cabinet parlamentar din cartierul sucevean Ițcani, joi fiind prima zi de audienţe în noul spaţiu. “Chiar în prima oră de audiențe am preluat, spre rezolvare, problema racordării la conductele cu gaz de pe strada Grigore Alexandru Ghica, asfaltarea străzii Gheorghe Doja și reabilitarea trotuarelor din zonă, dar și reabilitarea Gării Ițcani. Persoanele care au venit astăzi în Cabinetul parlamentar s-au arătat foarte mulțumite de faptul că nu vor mai fi nevoite să străbată tot orașul pentru a discuta cu reprezentanții lor în Parlamentul României”, a scris parlamentarul democrat-liberal într-o postare pe blog.

cabinet sanda maria ardeleanu

În opinia Sandei-Maria Ardeleanu, “cartierul foștilor boieri suceveni” avea nevoie de un spațiu al dialogului cu reprezentanții lor în Parlamentul României. “De fiecare dată când ne-am întâlnit, și în perioada primului mandat de deputat, revenea această dorință din partea locuitorilor acestei zone, sub o formă sau alta. M-am simțit mereu atrasă și profund legată de acești oameni către care îmi îndrept gândul de simpatie și hotărârea de a le fi de folos, după puteri și prerogative, și de acum înainte. Aștept propuneri pentru proiecte legislative, aștept să stăm de vorbă eficient și promit să transmit mai departe toate nevoile și doleanțele lor. Și știu că nu sunt puține…”, transmite deputatul PDL în postare.

Parlamentarul a mai menţionat că va avea program de audienţe cu cetăţenii în zilele de joi şi vineri, între orele 12-14. “Joia și vinerea, de la 12 la 14, voi încerca să mă aflu la Ițcani și să stau de vorbă cu oamenii, în mijlocul lor, nemijlocit sau prin intermediul consilierilor parlamentari”, a mai precizat Ardeleanu pe blog.

 sanda ardeleanu


Intră acum și în grupul de