Acasă Politica Alegeri fara miza si cu sala pe jumătate goala la PSD Suceava...

Alegeri fara miza si cu sala pe jumătate goala la PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Senatorul de Fălticeni, Ovidiu Donţu, a fost reales, sâmbătă, cu unanimitate și cu vot deschis, preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, el fiind de altfel singurul candidat înscris pentru această funcţie, pe care o va ocupa pentru a doua oară consecutiv.

Ovidiu Donţu, care deţine funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava din decembrie 2011, a spus în fața delegaților prezenți la Adunarea de alegeri a organizației municipale, care s-a desfășurat în sala mare a Casei Cuturii din Suceava (sală care a fost mai bine de jumătate goală- n.n.) că în mandatul său organizaţia a obţinut cele mai bune rezultate în alegerile locale şi că a avut o contribuţie importantă şi la câştigarea preşedinţiei CJ Suceava de candidatul PSD, Cătălin Nechifor.



El a mai arătat că la alegerile parlamentare candidaţii USL au obţinut rezultate bune în colegiul de deputat, care a fost câştigat de liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu şi că a câştigat şi cele mai multe voturi în colegiul de Senat, cu medicul Tiberius Brădăţan, dar că din cauza „legii strâmbe” candidatul ARD, Gheorghe Flutur a obţinut mandatul de senator.

Ovidiu Dontu nu a făcut incă nici un fel de referire la rezultatele din cadrul Colegiului 2 pentru Camera Deputaților, acolo unde PDL-istul Ioan Bălan a fost singurul deputat democrat-liberal din țară care și-a câștigat colegiul.

Ovidiu Donţu l-a propus pe Tiberius Brădăţan pentru funcţia de prim-vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD Suceava, acesta fiind votat în unaniminate în această funcţie.

Preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava a mai declarat că proiectul său de înfiinţare a unui parc industrial în municipiul Suceava este pe drumul cel bun şi a anunţat că a depus la Senat, alături de alţi senatori, o iniţiativă legislativă privind parcurile industriale, care conţine un ansamblu de facilităţi care să ofere locuri de muncă.

Ovidiu Donţu a fost ales senator în colegiul Fălticeni în urma alegerilor parlamentare din decembrie 2012.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version