Baisanu mai vrea un mandat la sefia Organizatiei judetene a PNL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

alexandru baisanu

Preşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, Alexandru Băişanu, se pregăteşte pentru un nou mandat la conducerea liberalilor suceveni. În acest sens, în toate organizaţiile locale din judeţ, se vor organiza în lunile următoare, alegeri pentru desemnarea noilor foruri de conducere urmând ca la finele lunii septembrie, să fie programată Conferinţa Judeţeană de Alegeri.

Liderul liberalilor suceveni a spus, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, că va candida pentru un nou mandat la conducerea Organizaţiei Judeţene doar dacă şi colegii din partid vor considera că trebuie acest lucru. Dar, în acelaşi timp, a ţinut însă să adauge că se aşteaptă la contracandidaţi şi că nu se teme de concurenţă.

„Nu este neapărat să candidez, dar dacă voi primi sprijinul colegilor mei din filială, voi face lucrul acesta. În caz contrar, dacă oamenii consideră că altcineva ar putea să conducă PNL Suceava, voi accepta în mod corect şi normal. Ştiu însă că în perioada în care am fost preşedinte al Organizaţiei Judeţene, după patru ani, PNL Suceava a avut o creştere de 200% la toţi indicatorii pe care mi i-am propus, lucru care mă face să privesc pozitiv evoluţia viitoare a organizaţiei. Stau cu fruntea sus în faţa oricărui coleg care şi-ar dori preşedinţia PNL Suceava”, a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de