Liderul PNL Suceava: „Bat foarte multi PDL-isti la usa partidului nostru” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Şeful liberalilor suceveni, Alexandru Băişanu, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de joi, că la uşa Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava au început să bată, în ultima perioadă, tot mai mulţi PDL-işti. Băişanu s-a ferit însă să rostească vreun nume, precizând că printre solicitanţii care vor să intre în rândurile liberalilor se numără şi membri simpli democrat-liberali, dar şi persoane din structura de conducere a PDL.

Întrebat dacă aceştia vor fi acceptaţi în PNL Suceava, Alexandru Băişanu a spus că decizia finală aparţine forului superior de conducere – Delegaţia Permanentă şi votul primit atunci.

„Bat foarte mulţi PDL-işti la uşa partidului nostru, şi mai mari şi mai mici, dar decizia de a fi primiţi în rândurile liberalilor sau nu va aparţine Delegaţiei Permanente. Este foarte greu să spun ce criterii trebuie să îndeplinească un PDL-ist pentru a fi acceptat în rândul nostru, dar pot să vă spun în mod cert că printre democrat-liberali sunt şi oameni care n-au făcut rău judeţului şi municipiului, care au coloană vertebrală şi care s-au manifestat în mod corect faţă de populaţie”, a declarat Alexandru Băişanu.


Intră acum și în grupul de