Conferinta judeteana de alegeri PSD Suceava: Declaratii si LIVE TEXT


Intră acum și în grupul de

catalina vartic 1

Peste 800 de persoane participa la conferinta judeteana de alegeri a PSD Suceava.

Catalina Vartic, presedintele UNPR Suceava:

„Pe stanga esicherului e liniste. Doar pe dreapta e agitatie. Datoria noastra a celor din stanga e sa ne gandim la omul simplu. Conducerea PDL sustine ca a adus bani in judet, dar salariul e cel mai mic din Moldova. Catalin Nechifor, care a castigat cea mai mare batalie in Moldova, are o mare responsabilitate.”

mihai neagu 1

Mihai Neagu, senator PC de Suceava:

„Suntem la putere, dar nu am capatat puterea cu totul. PDL inca mai creeaza probleme. Sunt inca institutii ale statului sub controlul lui Basescu.”

alexandru baisanu

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava:

„Va doresc ca azi sa alegeti tot ce e mai bun in PSD, oameni echilibrati care au muncit pentru PSD. Avem obligatia sa facem ceva pentru romani. Puterea nu se da, se ia. Avem obligativitatea de a munci impreuna pentru asta si sa ne batem. Alianta PSD-PNL era facuta cu mult inainte de USL. PNL a fost alaturi de PSD si impreuna am rezolvat alegerile. Avem de luptat in continuare pentru ca nu cei din opozitie castiga alegerile, ci le pierd cei de la putere.

Hai sa reusim sa pastram aceasta alianta ca sa fim mandri cand ne vom prezenta din nou in alegeri. Sa nu ii ascultati pe cei care baga zazanie. Pe dreapta nu e zbucium. Dreapta inseamna PNL. De unde vine Basescu? Noaptea era pe stanga, dimineata era de dreapta, iar la pranz popular. Demnitatea politica nu se vinde sau se schimba, dupa o noapte inecata in whisky.Va doresc sa fiti puternici si sa nu va doriti ca liberalii sa fie slabi, ci sa ne dorim sa fim puternici impreuna.”

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava:

„Greul de abia de acum incepe. Avem obligatii cum nu am avut niciodata in viata politica catre suceveni. Am reparat ce gresise fundamental Boc prin pensii si salarii. Lucram incet si pe agricultura si pe sanatate. Suntem la nivel de judet cu lucrurile puse la punct si pentru a dezvolta investitii majore in zonele de aglomerari sociale. Avem intelegere la Bucuresti. Ar fi culmea sa ne intelegem tot timpul in USL. Dar ce am decis impreuna, am respectat. Sunt multi care doresc ca USL sa sucombe. S-a demonstrat ca USL e varianta castigatoare si ultima solutie posibila care, daca va fi sortita esecului, e grav.

catalin nechifor 1

Ovidiu Dontu, presedintele Organizatiei Municipale Suceava a PSD:

„Evident, am votat micsorarea numarului de parlamentari. Sa vii acuma cand USL s-a supus votului electoratului si sa ai amnezii, ca Basescu, si sa sustii ca parlamentarii USL nu au in spate votul popular inseamna disperarea unui politician de care romanii isi vor aminti tot mai putin de la anul. Basescu si-a creat un sistem prin care sa santajeze politicienii. Suntem singura tara din lume in care presedintele CCR isi schimba parerea intr-o saptamana.”

Catalin Nechifor a fost ales cu unanimitate de voturi, vot deschis, pentru al doilea mandat consecutiv, la sefia PSD Suceava.

Catalin Nechifor, presedintele PSD Suceava:

„Sunt convins ca echipa asta care cu onoare o conduc e cea care va castiga pe viitor. Speranta e in noi si in capacitatea de a discuta cu oamenii. Nu e usor sa repari ce au stricat altii in ultimii 4 ani. Am incredere in primarii si consilierii nostri si in parlamentarii PSD.”

Ovidiu Dontu: „Cred ca trebuie sa facem un pas inainte. A sosit momentul sa il mandatam prin vot ca sa candideze ca vicepresedinte national PSD.”


Intră acum și în grupul de