Senatorul Mihai Neagu: „Sunt inca institutii ale statului sub controlul lui Basescu” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

alegeri PSD 4

“Suntem la putere, dar nu am căpătat puterea cu totul. PDL încă mai creează probleme. Sunt încă instituţii ale statului sub controlul lui Băsescu”, a declarat, vineri, liderul PC Suceava, senatorul Mihai Neagu, în cadrul Conferinţei judeţene a PSD Suceava, arătând că mulţi oameni sunt nemulţumiţi că nu sunt realizate promisiunile electorale.

Pe de altă parte, preşedintele PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a declarat că puterea se ia şi nu se dă. „Avem obligaţia să facem ceva pentru români. Puterea nu se dă, se ia”, a spus Băişanu care a subliniat că partidele din USL au obligaţia să muncească împreună pentru a guverna bine şi a respecta promisiunile făcute. El a mai declarat că PNL şi PSD au de luptat în continuare şi că trebuie ca această alianţă să continue şi să se prezinte, împreună, din nou în alegeri. „Avem de luptat în continuare pentru că nu cei din opoziţie câştigă alegerile, ci le pierd cei de la putere. Hai să reuşim să păstrăm această alianţă ca să fim mândri când ne vom prezenta din nou în alegeri. Să nu îi ascultaţi pe cei care bagă zâzanie”, a spus Băişanu.

Liderul liberalilor suceveni a mai arătat că le doreşte celor din PSD să fie puternici la fel ca şi liberalii. „Vă doresc să fiţi puternici şi să nu vă doriţi ca liberalii să fie slabi, ci să ne dorim să fim puternici împreună”, a spus Alexandru Băişanu.

În cadrul Conferinţei judeţene PSD, liderul UDMR pentru judeţele Suceava şi Botoşani, Clara Hapenciuc, a spus că se simte că administraţia, la nivel central, prin Victor Ponta şi local, prin Cătălin Nechifor, are un suflu nou, al unor tineri rupţi de trecutul greu. „Îmi doresc să scăpăm de neajunsurile crizei care ne sufocă de prea mult timp”, a spus liderul UDMR Suceava şi Botoşani.

Preşedintele UNPR Suceava, Cătălina Vartic, a arătat că pe partea dreaptă a eşicherului politic este mare agitaţie, dar că pe stânga este linişte. „E datoria celor de stânga să aibă grijă şi de oameni. Guvernarea PDL a uitat să se uite la omul simplu”, a spus Vartic.

În replică, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, i-a transmis liderului UNPR Suceava că pe partea dreaptă a eşicherului politic nu este agitaţie, subliniind că PNL reprezintă dreapta politică în România. „Pe dreapta nu e zbucium. Dreapta înseamnă PNL. De unde vine Băsescu? Noaptea era de stânga, dimineaţa era de dreapta, iar la prânz popular. Demnitatea politică nu se vinde sau se schimbă după o noapte înecată în whisky”, a declarat Băişanu.


Intră acum și în grupul de