Catalin Nechifor, reales la sefia Organizatiei Judetene a PSD Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

nechifor 4

PSD-iştii suceveni l-au reales vineri, cu unanimitate de voturi, pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene PSD Suceava.

Nechifor a fost singurul candidat pentru această funcţie şi a declarat că obiectivul său este ca organizaţia PSD Suceava să rămână principalul partid din judeţ. El le-a spus membrilor PSD Suceava că este un om de echipă care nu face promisiuni fără acoperire, dar nici nu bate cu pumnul în masă pentru a-şi impune opiniile şi consideră că echipa formată de PSD Suceava este cea care va câştiga şi în viitor alegeri importante. Nechifor a cerut social-democraţilor suceveni să transmită oamenilor din localităţile lor să aibă încă răbdare pentru că nu este uşor pentru actuala guvernare să repare într-un an ceea ce au stricat cei de la PDL în patru ani. „Nu e uşor să faci lumină şi ordine într-un an după ce au stricat alţii în patru”, a spus preşedintele PSD Suceava.

El le-a dat asigurări că PSD are capacitatea să rezolve toate problemele şi le-a transmis să aibă încredere în premierul Victor Ponta şi echipa guvernamentală. Totodată, Nechifor a spus că PSD Suceava nu va primi în partid membri ai PDL. „Dacă cineva vrea să vină la PSD, elegant să-i trântim uşa în nas şi elegant să-i spunem să rămână la PDL”, a declarat Nechifor care a subliniat că PSD Suceava trebuie să rămână echipa care a dovedit că poate câştiga singură.

În cadrul Conferinţei judeţene PSD Suceava, preşedintele organizaţiei municipale PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a propus ca liderul organizaţiei judeţene, Cătălin Nechifor, să fie mandatat să candideze la Congresul PSD pentru una dintre funcţiile de vicepreşedinte al PSD. El a arătat că Nechifor are numeroase reuşite, fiind ales europarlamentar, apoi deputat ales uninominal şi a reuşit şi supriza alegerilor locale din 2012 când l-a învins pe liderul PDL Gheorghe Flutur şi a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava.

Propunerea pentru susţinerea candidaturii lui Cătălin Nechifor pentru o funcţie de vicepreşedinte al PSD a fost votată în unanimitate de delegaţii la Conferinţa judeţeană PSD Suceava.


Intră acum și în grupul de