Patru suceveni candideaza pentru functii in conducerea nationala a PDL


Intră acum și în grupul de

flutur si balan

Patru suceveni şi-au înscris candidaturile pentru funcţii de conducere în PDL la şedinţa de sâmbătă a Consiliului Naţional de Coordonare.

Astfel, pentru cea mai importantă funcţie, cea de secretar general al partidului, candidează preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur. El nu are contracandidat la aceste alegeri.

Pentru funcţia de vicepreşedinte pentru regiunea Nord Est, candidează secretarul general al PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan. Pentru acelaşi post mai este înscrisă candidatura Mihaelei Stoica, din cadrul PDL Neamţ.

Europarlamentarul PDL de Suceava Petru Luhan candidează pentru funcţia de vicepreşedinte pentru politici economice şi mediul de afaceri. Pentru aceeaşi poziţie, Luhan îi are contracandidaţi pe fostul ministru Alexandru Nazare, pe Gheorghe Udrişte şi pe Romeo Rădulescu.

petru luhan 1

Luhan şi-a depus candidatura şi pentru funcţia de secretar executiv pentru dezvoltare locală şi regională unde îl are contracandidat pe fostul ministru de Interne Traian Igaş.

Un al patrulea sucevean care s-a înscris în aceste alegeri este vicepreşedintele PDL Suceava Corneliu Popovici. El candidează pentru o funcţie de membru în Comisia Naţională de intergritate, litigii şi statut.

corneliu popovici


Intră acum și în grupul de