Flutur: „Dependenta electorala de Victor Ponta si PSD e evidentă si il irită pe Crin Antonescu”


Intră acum și în grupul de

USL îşi foloseşte energiile pentru certuri interne şi nu pentru a găsi soluţii la problemele României, iar liderii USL, Victor Ponta şi Crin Antonescu practică asiduu teleguvernarea şi îşi fac concurenţă unul altuia din studiourile de televiziune, a declarat, miercuri, secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur.

flutur 5

El consideră că încrederea dintre PNL și PSD s-a fisurat grav din cauza scandalului numirii procurorilor. „Victor Ponta şi Crin Antonescu rămân împreună nu pentru interesele ţării, ci pentru interesele lor personale: Ponta vrea să fie în continuare premier, iar Antonescu vrea să ajungă preşedinte”, susţine Flutur. El a adăugat că, în fiecare seară, pe posturile de televiziune, rulează câte un nou episod din scandalul Ponta-Antonescu, care are rezultat concret o tot mai proastă guvernare, iar românii primesc circ în loc de soluţii. „Dependenţa electorală de Victor Ponta şi PSD e evidentă şi îl irită pe Crin Antonescu, mai ales că partenerul său nu pierde ocazia de a-i reaminti acest lucru. Declaraţia lui Ponta că fără PSD nu câştigă nimeni prezidenţiale a fost făcută pentru a-i reaminti lui Antonescu faptul că se află într-o lesă politică foarte strânsă, iar fără USL e un prezidenţiabil fără şanse”, a mai declarat Gheorghe Flutur.

El a subliniat că performanţele economice ale USL după 11 luni de guvernare nu îndeamnă la optimism, iar cei din USL rămân fără soluţii la problemele românilor şi au început deja să-şi paseze unii altora eşecurile guvernării. „Scăderea constantă a nivelului de trai arată limpede că USL a eşuat ca forţă de guvernare în România. USL i-a dezamăgit pe mulţi români, care au înţeles că „Jos PDL!” şi „Jos Băsescu!” au fost doar sloganurile pentru acoperirea incompetenţei USL. Azi românii pot judeca cu mintea şi cu buzunarul lor că venirea USL la putere nu le-a adus bunăstarea dorită, ci a afundat România în sărăcie”, a mai arătat secretarul general al PDL.


Intră acum și în grupul de