Acasă Politica VERZII doresc micsorarea pragului electoral pentru alegerile europarlamentare (VIDEO)

VERZII doresc micsorarea pragului electoral pentru alegerile europarlamentare (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Partidului Verde, deputatul Remus Cernea, a anunţat, sâmbătă, într-o conferință de presă susținută la Suceava, că formaţiunea sa politică va iniţia un proiect de modificare a legii alegerilor europarlamentare astfel încât pragul electoral să fie egal cu coeficientul electoral, de 3,12 %, pragul electoral fiind in momentul de față de 5 %.



 

Remus Cernea a mai declarat că Partidul Verde îşi propune să obţină cel puţin un mandat de europarlamentar în urma alegerilor pentru Parlamentul European din 2014.

Remus Cernea a participat, sâmbătă, la şedinţa Biroului Permanent Naţional al Partidului Verde care s-a desfăşurat la Suceava.

El a spus că în cadrul şedinţei s-a discutat despre mobilizarea în vederea alegerilor europarlamentare precizând că la alegerile din 2014 pentru Parlamentul European, Partidul Verzilor europeni va avea o campanie electorală comună pentru toate ţările membre.

Cernea a explicat că verzii europeni vor promova în toate ţările un set de teme comune din programul electoral, dar campania va conţine şi teme specifice fiecărei ţări.

El a mai spus că va fi candidat al Partidului Verde pentru Parlamentul European, dar nu pe un loc eligibil.

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version