Ovidiu DONTU: Congresul PSD a aratat ca suntem un partid modernizat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele executiv al PSD Suceava, senatorul Ovidiu Donţu, a declarat duminică, după Congresul PSD, că această acţiune a dovedit că PSD sunt un partid modernizat.

„Congresul PSD a arătat că suntem un partid modernizat, că putem să redevenim o forţăa binelui”, a spus Ovidiu Donţu.

Dontu la tribuna PSD

Senatorul PSD de Suceava a subliniat că acest congres al social-democraţilor a dovedit că în PSD sunt oameni profesionişti şi de calitate.

„Suntem capabili să întărim statul social pentru o Românie puternică şi corectă în care cetăţenii să fie egali în faţa legii, iar statul să-i apere pe cei mulţi!”, a mai declarat Ovidiu Donţu.

La Congresul PSD care s-a desfăşurat vineri şi sâmbătă la Bucureşti au participat 111 delegaţi din partea organizaţiei judeţene PSD Suceava. Aceştia au susţinut, cu succes, candidatura la funcţia de vicepreşedinte naţional a partidului a deputatului PSD de Suceava, Eugen Bejinariu.

În urma alegerilor, premierul Victor Ponta şi-a consolidat poziţia de lider al principalului partid aflat la guvernare, iar ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei locale, Liviu Dragnea, a obţinut funcţia de preşedinte executiv, funcţie care a mai fost deţinută de fostul senator de Suceava, Octav Cozmâncă, în perioada când Adrian Năstase era premier şi preşedinte al partidului. La acea vreme Cozmâncă era ministrul Administraţiei locale.

Congresul PSD a mai votat rezoluţii privind înfăptuirea regionalizării în România, pentru revizuirea Constituţiei şi pentru fuziunea PSD cu UNPR.

 


Intră acum și în grupul de