100 de pachete cu ajutoare alimentare oferite de deputatul Alexandru Baisanu (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu

Parlamentarul PNL de Suceava, Alexandru Băişanu, va oferi înaintea Sărbătorilor Pascale, 100 de pachete cu ajutoare alimentare locuitorilor din municipiul reşedinţă de judeţ care s-au înscris pe listele deschise la sediul Biroului Parlamentar.

Potrivit afirmaţiilor deputatului sucevean, înmânarea pachetelor va avea loc marţi după-amiază (30.04.2013) începând cu orele 15 :00 tot la Biroul Parlamentar situat în clădirea Palatului Prefecturii.

„Prin acest gest îmi onorez promisiunea pe care am făcut-o după ce am ajuns parlamentar şi am afirmat că voi dona salariul de deputat pentru a ajuta sucevenii care se confruntă cu probleme financiare şi care ca orice creştin îşi doreşte să aibă ce să pună pe masă de sărbători” a declarat Alexandru Băişanu, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută pe parcursul zilei de duminică.

Pachetele vor conţine în general produse alimentare mai greu perisabile gen, făină, ulei sau zahăr dar conform surselor citate, nu va lipsi nici vopseaua de ouă sau cozonacul.

Pe parcursul aceleaşi zile dar de această dată la sediul Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava, o acţiune asemănătoare va fi derulată şi de femeile liberale.


Intră acum și în grupul de