Deputatul Sanda Ardeleanu: ”NU se pune problema sa plec la Partidul Popular! Raman in echipa lui Flutur!”


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Sanda Maria Ardeleanu, care a fost prezentă, la Suceava, doar la moțiunea prezentată de Elena Udrea, pentru cîștigarea șefiei partidului, lipsind de la prezentările făcute de Monica Macovei și Vasile Blaga a anuntat marți că nu se pune problema plecării sale din partid pentru a se alătura Partidului Popular, în cazul în care acesta se va crea in cele din urmă, sub bagheta Elenei Udrea.

ardeleanu

”Nu se pune problema să plec din PDL. Sub nici o formă. Rămân în echipa lui Gheorghe Flutur. La Suceava suntem trei parlamentari PDL care, împreună, sperăm să reconstruim partidul și să facem o opozitie autentică”, a spus parlamentarul democrat-liberal.

Deputatul Elena Udrea și alți 28 de parlamentari PDL vor părăsi în zilele următoare partidul condus de Vasile Blaga și vor forma Partidul Popular, conform site-ului www.dcnews.ro.

Conform aceleasi surse Elena Udrea împreună cu cei 20 de deputați și opt senatori care pleacă din PDL vor fi susținuți la nivelul administrației locale de figuri importante ale partidului.

Fostul ministru al Turismului va conduce interimar noua formațiune, urmând ca la toamnă să aibă loc Congresul partidului, iar începând din acel moment Elena Udrea va deveni președinte al Partidului Popular.

 

 

 


Intră acum și în grupul de