„Eu politica am facut si voi mai face”. Vezi cine spune asta


Intră acum și în grupul de

Fostul preşedinte al PC Suceava, Paul Rusu, a declarat, luni, presei, că nu a participat la conferinţa judeţeană de alegeri din PC din cauză că nu a fost convocat. „Nu am fost convocat nici eu, care sunt consilier municipal şi nici Ovidiu Arganisciuc, care este consilier judeţean şi nici membrii din 65 de organizaţii pe care le-am constituit în ultimele şase luni. Jumătate din sală erau membrii asociaţiei <<Prietenii pescari>>”, a spus Paul Rusu, făcând referire la faptul că noul preşedinte executiv al organizaţiei este şi preşedinte al asociaţiei „Prietenii pescari”.

paul rusu 6

Fostul lider al PC Suceava a mai declarat că nu înţelege atitudinea actualei conduceri a organizaţiei, în condiţiile în care nu intenţiona să candideze. „Eu politică am făcut şi voi mai face”, a mai declarat Paul Rusu.

Paul Rusu a fost membru PNL până în 2009, iar în noiembrie 2011 a fost desemnat să reorganizeze filiala suceveană a PC. El a fost ales consilier local al municipiului Suceava în urma alegerilor locale din iunie 2012.

El a candidat în alegerile parlamentare pentru funcţia de deputat din partea USL, dar nu a câştigat.mandatul.

În luna martie 2013 conducerea organizaţiei PC Suceava a fost preluată, interimar, de senatorul PC de Suceava, Mihai Neagu, care a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al filialei sucevene, cu 183 de voturi pentru şi două împotrivă. Preşedinte executiv a fost ales Răzvan Florea, care este preşedinte al Asociaţiei „Prieteni Pescari” şi director al ANIF Suceava.


Intră acum și în grupul de