Acasă Politica „Eu politica am facut si voi mai face”. Vezi cine spune asta

„Eu politica am facut si voi mai face”. Vezi cine spune asta


Intră acum și în grupul de

Fostul preşedinte al PC Suceava, Paul Rusu, a declarat, luni, presei, că nu a participat la conferinţa judeţeană de alegeri din PC din cauză că nu a fost convocat. „Nu am fost convocat nici eu, care sunt consilier municipal şi nici Ovidiu Arganisciuc, care este consilier judeţean şi nici membrii din 65 de organizaţii pe care le-am constituit în ultimele şase luni. Jumătate din sală erau membrii asociaţiei <<Prietenii pescari>>”, a spus Paul Rusu, făcând referire la faptul că noul preşedinte executiv al organizaţiei este şi preşedinte al asociaţiei „Prietenii pescari”.

paul rusu 6



Fostul lider al PC Suceava a mai declarat că nu înţelege atitudinea actualei conduceri a organizaţiei, în condiţiile în care nu intenţiona să candideze. „Eu politică am făcut şi voi mai face”, a mai declarat Paul Rusu.

Paul Rusu a fost membru PNL până în 2009, iar în noiembrie 2011 a fost desemnat să reorganizeze filiala suceveană a PC. El a fost ales consilier local al municipiului Suceava în urma alegerilor locale din iunie 2012.

El a candidat în alegerile parlamentare pentru funcţia de deputat din partea USL, dar nu a câştigat.mandatul.

În luna martie 2013 conducerea organizaţiei PC Suceava a fost preluată, interimar, de senatorul PC de Suceava, Mihai Neagu, care a fost ales, sâmbătă, în funcţia de preşedinte al filialei sucevene, cu 183 de voturi pentru şi două împotrivă. Preşedinte executiv a fost ales Răzvan Florea, care este preşedinte al Asociaţiei „Prieteni Pescari” şi director al ANIF Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version