Baisanu: „Nu voi dori niciodata sa transform Romania in Sodoma si nu pot incuraja prin votul meu pe cei care confunda funduletul cu fericirea” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, joi, că nu va vota niciodată pentru transformarea României în Sodoma. ”Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma și nu pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă fundulețul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înțeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să știți că nu mușcă”, a spus deputatul liberal, într-o conferinţă de presă.

Potrivit preşedintelui PNL Suceava, căsătoria se întemeiază între un bărbat și o femeie.  ”Așa e corect și evolutiv vorbind. Mi-e greu să deosebesc între un soț bărbat și o soție tot bărbat. Va trebui să le punem etichete în altă situație”, a subiniat Băișanu El a menționat că nu are probleme de alt gen și că fiecare face cu el ce vrea, dar că el ca ortodox din Bucovina nu va accepta niciodată asta. ”Mi-e milă de copiii care ar putea trăi într-o familie de băieți sau de fete. Mi se pare anormal și nu doresc să se creeze, legislativ, posibilitatea de a oferi alternative greșite. Nu voi vota niciodată transformarea Romaniei în Sodoma. Europa e minunată, dar are și probleme”, a mai declarat președintele PNL Suceava.

El s-a întrebat că dacă se va legifera posibilitatea căsătoriilor între persoane de același sex, de ce nu s-ar legifera și căsătoria între un piguin și o focă. ”De ce să nu trecem și posibilitatea căsătoriei între un pinguin și o focă dacă tot legiferăm asta?”, a întrebat Băișanu.

Comisia de revizuire a Constituţiei a revenit, marţi, asupra amendamentului votat săptămâna trecută prin care se definea, în Legea fundamentală, căsătoria ca relaţie dintre un bărbat şi o femeie, respingând amendamentul şi optând pentru menţinerea articolului respectiv în formă nemodificată.


Intră acum și în grupul de