Liderul PNL Suceava: Speram sa reusim sa transformam parcul Sipote in loc de agrement (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

baisanu 1

Conferinta de presa la sediul PNL Suceava

Alexandru Baisanu, presedintele PNL Suceava:

„Lucrez la o tema de interes local, noul Cod Silvic, in care am incercat sa introducem notiunea de paduri-parc, care vor avea ca rezultat posibilitatea amenajarii in Sipote a ceea ce am promis in campanie, transformarea parcului in loc de agrement.
Ce nu a reusit Flutur ca ministru al Agriculturii si presedinte al CJ speram sa reusim noi de data asta. E o veste buna pe care speram sa o punem in practica.


Referendumul e o chestie falsa. Important e sa ne gandim la nevoile romanilor. E nevoie de bani europeni si sa finalizam procesul de regionalizare a tarii.
Nu voi dori niciodata sa transform Romania in Sodoma si nu pot incuraja prin votul meu pe cei care confunda funduletul cu fericirea. E o problema personala a fiecaruia dintre noi, e un hedonism prost inteles. Ii rog pe cei care nu au descoperit femeia sa o faca. Sa stiti ca nu musca.
Casatoria se intemeiaza intre un barbat si o femeie. Asa e corect si evolutiv vorbind. Mi-e greu sa deosebesc intre un sot barbat si o sotie tot barbat. Va trebui sa le punem etichete in alta situatie. Nu am probleme de alt gen. Fiecare face cu el ce vrea. Baisanu, ortodox din Bucovin nu va accepta niciodata asta.
Mi-e mila de copiii care ar putea trai intr-o familie de baieti sau de fete. Mi se pare anormal si nu doresc sa se creeze, legislativ, posibilitatea de a oferi alternative gresite. Nu voi vota niciodata transformarea Romaniei in Sodoma. Europa e minunata, dar are si probleme.
De ce sa nu trecem si posibilitatea casatoriei intre un pinguin si o foca? Daca tot legifieram asta.
Comisia de verificare a activitatii din PNL, care a fost saptamana trecuta la Suceava. Sunt 13 colegi de partid care au semnat sesizarea catre Bucuresti, nu a constatat nereguli, ci din contra. Se dovedeste ca organizatia PNL Suceava e puternica si cu rezultate. Competitia la presedintia partidului e deschisa, dar e normal ca fiecare din membrii PNL sa aiba capacitatea de a intelege ca lupta nu trebuie dusa in interior si in exterior. Suntem la guvernare, iar rolul nostru e sa ne batem cu toata lumea in interesul cetatenilor care ne-au trimis la guvernare.


Probabil ca la prima sedinta de Birou general se va discuta ziua de 29 iunie pentru alegeri la Suceava, asa cum am votat la BPJ. Ieri, in sedinta de BPJ am stabilit sa introducem in norma de reprezentare pe toti consilierii din judetul Suceava.
In privinta legiferarii prostitutiei, am deja cateva idei, dar le voi da publicitatii dupa ce voi face un sondaj de opinie in judetul Suceava ca sa vad care e punctul lor de vedere. Pana nu stau de vorba cu cetatenii, nu ma pronunt. ”

 


Intră acum și în grupul de