CNCD nu a reuşit să adopte o decizie în cazul Băişanu. Vezi ce declara liderul PNL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Preşedintele Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării, Csaba Asztalos, a declarat miercuri seara că în cazul Alexandru Băişanu nu s-a ajuns la o decizie.  Asztalos a spus într-un interviu la Adevărul Live că există un risc ca CNCD să se politizeze.

alexandru baisanu

Avertismentul preşedintelui CNDC vine după ce Colegiul antidiscriminare nu a putut să ia o decizie privind declaraţia deputatului PNL Alexandru Băişanu care le cere homosexualilor să nu confunde funduleţul cu fericirea. Reprezentanţii USL în colegiu, doi al PSD şi doi ai PNL, s-au opus sancţionării deputatului, a arătat preşedintele CNDC.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a fost marţi la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării(CNDC) pentru a explica poziţia sa în ceea ce priveşte căsătoriile între persoane de acelaşi sex.

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) s-a autosesizat, saptamana trecuta, cu privire la declaraţiile lui Alexandru Băişanu referitoare la legalizarea căsătoriei între persoane de acelaşi sex.

Liderul liberalilor suceveni, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, a declarat, în urmă cu o săptămână, că nu va vota niciodată pentru transformarea României în Sodoma.

”Nu voi dori niciodată să transform România în Sodoma și nu pot încuraja prin votul meu pe cei care confundă fundulețul cu fericirea. E o problemă personală a fiecăruia dintre noi, e un hedonism prost înțeles. Îi rog pe cei care nu au descoperit femeia să o facă. Să știți că nu mușcă”, a spus deputatul liberal, într-o conferinţă de presă.


Intră acum și în grupul de